Kooli sööklad menu

28Monday 29Tuesday 30Wednesday 01Thursday 02Friday
Hommik Hommik Hommik Hommik Hommik

Seitsmeviljahelbepuder , moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Odrahelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Maisihelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Rukkihelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna

Keedetud kartul/ hautatud tatar

Hakklihakaste

Leib/sepik

Apelsin

Tervisesalat

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

PRIA puuvili/köögivili 1.-6.klassini pirn

Värskekapsaborš lihata, hapukoor

Kamavaht toormoosiga

Leib/sepik

PRIA puuvili/köögivili 1.-6.klassini kurk

Makaronid singi ja juustuga

Porgandi-lillkapsasalat

Õun

Ketšup

Leib/sepik

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Kalaseljanka hapukoorega

Jogurt helvestega

Leib/sepik

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Õhtu Õhtu Õhtu Õhtu Õhtu

Oode:Piima-riisisupp, võileib kalavõidega

Oode: Ahjukartulid kodujuustuga, leib, keefir/piim

Oode: Tatrasalat,leib, morss

Oode: Saiake, PRIA piim 2,5%

Hommik

Seitsmeviljahelbepuder , moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Lõuna

Keedetud kartul/ hautatud tatar

Hakklihakaste

Leib/sepik

Apelsin

Tervisesalat

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

PRIA puuvili/köögivili 1.-6.klassini pirn

Õhtu

Oode:Piima-riisisupp, võileib kalavõidega

Hommik

Odrahelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Lõuna

Värskekapsaborš lihata, hapukoor

Kamavaht toormoosiga

Leib/sepik

PRIA puuvili/köögivili 1.-6.klassini kurk

Õhtu

Oode: Ahjukartulid kodujuustuga, leib, keefir/piim

Hommik

Maisihelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Lõuna

Makaronid singi ja juustuga

Porgandi-lillkapsasalat

Õun

Ketšup

Leib/sepik

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Õhtu

Oode: Tatrasalat,leib, morss

Hommik

Rukkihelbepuder moosiga

PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Lõuna

Kalaseljanka hapukoorega

Jogurt helvestega

Leib/sepik

PRIA keefir/PRIA piim 2,5% 1.-9.klassini

Õhtu

Oode: Saiake, PRIA piim 2,5%

About food provider

Contact
Published 02.05.2025. Last changed 02.05.2025.